top of page
uten navn.png
Skinbetterscience_logotype.png
Skinbetter_science_brand_brand-2liten_20
Serien retter seg mot det medisinske markedet og vil bli distribuert kun hos hudpleieklinikker som er tilknyttet hudlege og/eller sykepleiere. Forskerne bak serien var med på utviklingen av Restylane™. Skinbetter Science-teamet har lang fartstid innen dermatologien og vet hva som skal til for å trosse tidens effekt på huden. Serien har kliniske studier og før- og etter bilder på alle produktene.
Skinbetter Science ble lansert med fokus på raske resultater og pasientens opplevelse, samtidig leverer de banebrytende og vitenskapelige avanserte teknologier. Produktene har unike og patenterte teknologier som sørger for optimal effekt. Serien er dermatologisk testet og oftalmologisk testet.
 
Produktene er uten parfyme, parabener, duft, fargestoff, gluten, såpe, og sulfat.
To eksklusive og innovative teknologier skiller skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™-teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trenges raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.
Clinique Santè er stolte av å være blant de første i Norge som har tatt inn Skinbetter Science.
 ​
Resultater av behandlingen:
  • Reduserer store porer
  • God effekt mot sprengte blodkar
  • Pigmentflekker blekes og huden får jevnere pigmentering
  • Preparatet jevner ut arr som gjør dem mindre fremtredende
  • Dyptliggende talgknuter løses opp etter ett par behandlinger
  • Virker aktivt i huden i lang tid etter behandlingen
Gruppbild-refresch-collection.jpg
Skinbetter Science
REFRESH
Refresh-serien er utviklet til bruk i kombinasjon med andre vitenskapelig avanserte produkter for å optimalisere resultatene.

 

Oxygen Infusion Wash FACE 
En multifunksjonell ansiktsrens som renser og frisker opp huden umiddelbart. Virker målrettet på problemområder. Passer alle hudtyper, spesielt normal til fet hud. Masser inn i fuktig hud og skyll av med varmt vann.

 

Detoxifying Scrub Mask FACE
En dobbelfunksjonell peelingmaske som fremhever en mykere og jevnere hudtone. Virker målrettet på problemområder. Påføres ansiktet opp til tre ganger i uken på nyrenset, fuktig hud. Massér inn og la virke i 15 min. Skyll av med varmt vann.

 

Daily Enzyme Cleanser FACE
En kremet rens til daglig bruk som virker målrettet på problemområder. Passer alle hudtyper. Spesielt normal til tørr hud. Massér inn i fuktig hud og skyll med varmt vann.

 

Hydration Boosting Cream FACE
En lett fuktighetskrem som støtter en sunn hudbarriere. Virker målrettet på problemområder. Passer alle hudtyper. påføres ansikt og hals etter behov.
mm.png
Skinbetter Science
REJUVENATE
En luksuriøs antiage-serie formulert for å gi umiddelbare og langvarige hudpleiefordeler gjennom en unik kombinasjon.
InterFuse™ Intensive Treatment LINES
Topikal filler, utglattende serum med peptider og et patenert InterFuse™-leveringssystem for flere typer hyaluronsyre. Påfør et tynt lag lokalt på linjer og rynker både morgen og kveld som første skritt i hudpleierutinen.

 

InterFuse™ Treatment Cream EYE
Utglattende og oppstrammende øyekrem med InterFuse™-leveringssystem for peptider og aminosyrer. Gir umiddelbar glattende effekt på linjer og rynker samtidig som den virker lysnende og drenerende. Påfør en liten mengde rundt øyepartiet morgen og kveld.

 

InterFuse™ Treatment Cream FACE & NECK
Utglattende og oppstrammende ansiktskrem med InterFuse™-leveringssystem for peptider som booster kollagen. Påfør morgen og kveld på ansikt, hals og gjerne bryst.

 

AlphaRet® Overnight Cream FACE
Pleiende og hudfornyende nattkrem med AHA-retiniod-konjugat og10% glykolsyre. Denne nattkremen reduserer synlige linjer, rynker og ujevn hud mens du sover. Påfør et tynt lag over hele ansiktet om kvelden, unngå øyepartiet.

Intensive AlphaRet® Overnight Cream FACE
Pleiende og hudfornyende nattkrem med med AHA-retinoid-konjugat og 18% glykolsyre. Denne nattkremen reduserer synlige linjer, rynker og ujevn hud mens du sover. Påfør et tynt lag over hele ansiktet om kvelden, unngå øyepartiet.

 

Even Skin Tone Correcting Serum
Et serum som bryter opp hyperpigmentering og lysner hudtonen. Resultatet er en dramatisk reduksjon av brune flekker, solskader, hyperpigmentering og misfarging. Påfør morgen og kveld på ansikt og hals. Bruk sammen med AlphaRet® Overnight Cream eller Intensive AlphaRet® Overnight cream for et forsterket resultat. Bruk solbeskyttelse på dagtid.

 

Trio Rebalancing Moisture Treatment
En fuktighetskrem med et trippelt leveringssystem av fuktighet: naturlige fuktighetsfaktorer, barrierefunksjon og hyaluronsyre. Tilfører intens fuktighet uten å føles tung på huden. Fine linjer og rynker blir synlig redusert. Resultatet er en sunn, smidig og glødende hud. Påføres i et tynt lag på ansikt og hals dag og/eller natt. Bruk solkrem på dagtid.
nr.png
PROTECT
Alto Defense Serum face
Et pleiende serum med 19 kraftige antioksidanter, vitaminer, koenzym, q10, polyfenoler, SOD, peptider og essensielle fettsyrer. Serumet gir komplett beskyttelse mot miljøpåvirkninger og tilfører huden masse fuktighet. Påfør om morgen på ansikt, hals og bryst før ansiktskrem og etter Intensive TREATMENT LINES.
nn.png
TRANSFORM
Instant Effect Gel EYE
En øyegel til daglig bruk som reduserer linjer, rynker og poser under øynene. Huden blir fastere og strammere. Bruk kulen til å påføre geleen rundt øyepartiet i sirkulære bevegelser.
bottom of page